misofoniecoaching
Alles uit de publicatie mag worden gekopieerd, uitgedeeld of wat dan ook mits het niet gewijzigd wordt en voorzien is van bronvermelding.
Het kan zijn dat dat er ten zijne tijd wat wordt herzien of uitgebreid. © 2013 Rense van der Velde. veldpad@gmail.com
De Andere Kant van Misofonie


Inleiding
Alles wat hier geschreven staat en beweert wordt zijn mijn eigen gedachten en bevindingen, uitgedrukt in woorden. Ik wil mij verontschuldigen voor mijn taal en schrijfvaardigheden.
Maar ja, welke woordenzifter hier op let begrijpt niet waar het in deze wereld wel om gaat.
Waar gaat het dan om zul je vragen? Nou gewoon tussen de regels door lezen!
Dyslectisch en autistisch dat is mijn stijl en nu hoor ik ook nog bij een populatie die zich misofonen noemen. Mijn beweringen zijn niet wetenschappelijk onderbouwt maar ik heb wel de moed gehad om naar binnen te kijken en deze weg niet af te sluiten zoals de psychiatrie dat heden ten dagen wel doet.
Alhoewel, zestig jaar empirisch zelfonderzoek kun je ook wetenschappelijk noemen, toch?
Het voortschrijdende inzicht van de medische wetenschap kan een van de peilers zijn om tot inzicht en verbetering van je problematiek te komen. De tweede peiler ben jezelf als ervaringsdeskundige en die gaat volgens mij nog altijd over waarheid.

Als je net zoals ik, alle therapieën hebt doorlopen, en tot de conclusie bent gekomen dat ze voor jou niet werken. Wat moet je dan?
Dan is hier mijn uitnodiging aan jou. Niet om ergens van af te komen, maar te ontdekken wie je bent. Want dan alleen zul je zien dat jij deze boosheid niet bent.

Mijn boek, ‘De andere kant van misofonie’, is vooral bedoeld voor hen die dolen in eenzaamheid met als enige referentie hun 'neurose'. (je mag hier ook zelf een naam voor bedenken). Zij die aangewezen zijn op de beperkte mogelijkheden en inzichten van de gezondheidszorg (ook niet de financiële middelen hebben om gebruik te kunnen maken van alternatieven). Aan hun wil ik dit zeggen; ‘dat alle pijn en verdriet uiteindelijk leiden naar heel wording’.

Voordat het echte werk kan beginnen hier nog even dit advies, maak altijd eerst gebruik van de reguliere zorg, anders blijft denken zich er toch maar mee bemoeien. Het zal eerst klip en klaar moeten zijn dat alles is gedaan en dat dit voor jou niet heeft gewerkt. Wellicht wel voor een ander, maar niet voor jou. Nogmaals, dit moet goed duidelijk zijn. Zolang denken nog een mogelijkheid ziet om het voor je op te lossen, mis je de boot.

Als je werkelijk alles hebt gedaan, gesnuffeld hebt aan alle aangeboden inzichten dan ben je klaar om verder te gaan. Eerder niet.
Dit is niet een boek voor watjes en het is geschreven voor mensen boven de 18 jaar. Dus een waarschuwing is hier wel op zijn plaats. Het bevat een hoog TRIGGERGEHALTE! Dus pas op, je bent nu twee keer gewaarschuwd. Als je na deze waarschuwingen nog het lef hebt, ga dan verder. Ben je geschrokken van mijn waarschuwingen DELETE!

“Het enige wat de moeite waard is in het leven is het voortdurend verweven zijn met wat je bent.
En dat is juist jouw probleem. Ben jij niet nieuwsgierig naar wat jouw leven verknalt?
Zonder gids is deze reis niet te maken, zijn deze teksten alleen maar woorden die begrijpen probeert te begrijpen. Daarom deze uitnodiging.”

Afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek: 06 54 327 389. De gespreksruimte is gelegen in Hulshorst aan de Wiekslag 15. Maar ook in het weidse landschap van de Veluwe kunnen we wandelen en zien wat er gebeurt.

Je mag het boek ook bestellen en de de reis alleen maken. (is wel minder gezellig!)

Met een uitnodigende groet,
Rense van der Velde
Rense van der Velde